Klape u Svetoj Nedelji 2014.
Klape u Svetoj Nedelji 2014 plakat
U subotu 31. svibnja 2014. u 20 sati u u atriju dvorca obitelji Erdödy u Kerestincu održan je 3. susret klapa "Klape u Svetoj Nedelji" na kojem se okupilo oko 600 posjetitelja, a nastupilo je osam klapa: Zrinski (m) iz Vrbovca, Karmel (ž) iz Turnja kraj Biograda na MoruPoj (m) iz Samobora, Lipa (ž) iz Litije (Slovenija), Barun (m, mj) iz Svete Nedelje, Nostalgija (m) iz Zagreba, Kampanel (m) iz Zagreba i Grdelin (m) iz Zagreba.
Voditeljica glazbenog programa bila je Rosanda Tometić, spikerica Hrvatskoga radija.

Organizator klapskog susreta bila je Klapa Barun, a zbog razornih poplava u istočnoj Hrvatskoj, odlučili smo da ove godine koncert bude humanitarnog karaktera pa smo u organizaciju uključili i Caritas Zagrebačke nadbiskupije čiji su djelatnici prije i poslije koncerta prikupili 13.953,50 kn dobrovoljnih novčanih priloga koji su proslijeđeni stradalima od poplava.


Medijski pokrovitelji i sponzori su bili portal SVN24infoNova Svetonedeljska panorama, Svetonedeljski list, Radio Sveta NedeljaGlasnik Samobora i Svete Nedelje, pekarnica CRO-PEK iz Zagreba, Vinarsko seosko gospodarstvo obitelji Sirovica iz Samobora, Zarja grupa d.o.o., Folklorni ansambl Maldost iz Samobora, Dobrovoljno vatrogasno društvo Rakitje, Maki gradnja d.o.o., Obrt za strojno žbukanje Čavar, Športsko ribolovno društvo RAK Rakitje, Hrvatski nogometni klub Tigar Rakitje, Mjesna zajednica Mala Gorica, Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveta Nedelja, OPG Majnarić iz Svete Nedelje i Golf fasade d.o.o.


Pratite nas na:


https://sites.google.com/site/klapabarun5/klapeusvetojnedelji2014/203%20Klape%20u%20Svetoj%20Nedelji%202014%20Klapa%20Barun%20muska%20Foto%20Zvonimir%20Marki%C4%87.jpg